011 21 20 890
065 39 79 999
office@teofilnekretnine.com
O namaBlog
Upisan u registar br: 145
Logo Teofil Nekretnine

O nama

Privredno društvo „Teofil nekretnine“ doo čini stručan tim ljudi sa dugogodišnjim iskustvom na poslovima posredovanja pri prodaji, kupovini ili zakupu svih vrsta nekretnina, koji poslu pristupaju krajnje profesionalno i sa svojim klijentima prolaze kroz sve faze postupka , od dovođenja u vezu kupca I prodavca do zaključenja ugovora I uvođenja u posed.

Obratite nam se sa punim poverenjem.
Želja nam je da ispunimo vaše snove o sopstvenom stanu ili kući i to je osnovna motivacija za sve naše poslovne aktivnosti.

Pobrinućemo se da sve nekretnine koje prodajemo imaju urednu dokumentaciju zato možete bez brige pretražiti našu bazu nekretnina, pa ako vam se nešto iz naše ponude učini zanimljivim, slobodno nas kontaktirajte, zatražite uvid u dokumentaciju, savet i slično.

Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu.

Ako ste prodavac, mi ćemo obaviti sve potrebne radnje radi prezentacije vaše nekretnine na tržištu , izvršićemo na vaš zahtev procenu nekretnine, a takođe I fotografisanje. Nekretninu ćemo prezentovati na našoj web strani kao i na vodećim portalima za nekretnine u Srbiji, sa detaljnim opisom i fotografijama. Nastojaćemo da u što kraćem roku nađemo kupca za vašu nekretninu.

Izvršićemo proveru dokumentacije i upozoriti vas na nedostatke, ukoliko ih ima, te savetovati kako da dokumentaciju dovedete u red.

Ako ste kupac, mi vam nudimo veliki izbor. Preduzećemo sve što je potrebno da pronađemo nekretninu koja odgovara vašim zahtevima i budžetu. Naši agenti će vas povesti da pregledate nekretninu koja vas interesuje.Takođe, nudimo vam pravne usluge i obezbeđujemo vašu pravnu sigurnost. Kada izaberete odgovarajuću nekretninu, sastavićemo predugovor, zatim i ugovor o kupoprodaji, pratićemo vas kod isplate kupoprodajne cene i ulaska u posed, pružićemo vam pomoć kod pripreme poreske prijave, kao i pripreme zahteva za uknjižbu.

Copyright ©
2024
Teofil Nekretnine |
Izrada Sajta Alpha Media
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram